Result bsp GDM on Diet

Complete harini .. jumpa lg 2mgu .. heran betul sis .. sblm nie pregnant no 2 . Sbulan skli je buat bsp .. kalini pregnant kena 2mgu skali ... Hmm apa² pun redha jela .. ada yg sama due 14/1 .. skrg 27weeks 4days🌹 #bantusharing #gdmdietcontrol #babyjan2023

Result bsp GDM on Diet
2 Các câu trả lời

sis ada merah ke bacaan? mmg dari first doc suruh buat bsp dia da tetapkan 2 minggu skali ya?

2y trước

oh mungkin sbb berpuasa pon da tinggi kot. jd doc nak pantau sekerap mungkin. cuba la tnye doc kenapa buat 2 minggu skali.