Result bsp GDM on Diet

Complete harini .. jumpa lg 2mgu .. heran betul sis .. sblm nie pregnant no 2 . Sbulan skli je buat bsp .. kalini pregnant kena 2mgu skali ... Hmm apa² pun redha jela .. ada yg sama due 14/1 .. skrg 27weeks 4days🌹 #bantusharing #gdmdietcontrol #babyjan2023

Result bsp GDM on Diet
2 Các câu trả lời

kadang tu bergantung pada doktor juga. sy haritu sebulan 2x buat bsp. bila bacaan dah ok,doc bg sebulan sekali.

2y trước

iyeke sis .. letihnyaa .. kiter nk mudahkan keje deorang . deorang taknak . sptutnya bg jela patient cek sndri if ada mesin . result sent kt wsp .. sbgai bukti .. mcm sy sblm nie kk lain . sy tak wsp result . esk kena review dgn doc . mai preg no 3 nie tukar kk .. result sy wsp .. esok tak perlu ke klinik . nurse yg bwa buku review dkt doc .

sis ada merah ke bacaan? mmg dari first doc suruh buat bsp dia da tetapkan 2 minggu skali ya?

2y trước

oh mungkin sbb berpuasa pon da tinggi kot. jd doc nak pantau sekerap mungkin. cuba la tnye doc kenapa buat 2 minggu skali.