jantina baby

Cmner nak tau ciri2 mengandung kan baby girl?

6 Các câu trả lời

kena scan sis. Dr luaran mmg xboleh tau. Sy pn rmi je ckp mengandung baby girl sbb itu la, sbb ini laa. Tp 5kali scan sume boy. Keluar pn mmg boy. So xboleh percaya sgt ciri2 luaran tu.

depends jgak normally dgn cara pemakanan kita. Tapi jgn mengharap sgt apa yg Allah kurniakan kita terima dgn hati terbuka.Kalau dpt tu mmg rezeki Allah nak bagi.

org kata dia trblik.kalau baby girl si ibu kirang seri,sbb baby serap seri ibi,kalau boy si ibu akn berseri2.tpi kdg x btul juga sbb lain org lain prubhn

Kadang kta tak percaya ,tapi apabila kita mimpi ,dlm 4 atau 5 kali , dn ada keyakinan diri kta bahawa kta pasti anak kta baby girl

benda tu xpasti juge

scan