asap rokok

Cmne nk buat.. Sy tggl dgn mertua... Ank sy bru 10 bulan. Selama 10 bulan ni ank sy mmg terdedah dgn asap rokok pak mertua ..sy pnh suarakan psl asap rokok xelok lg2 utk bayi.. Jwpn yg sy terima buat sy nk marah btul.. "alah anak2 ayah dari dlu smpai skrg sihat je ..xde sakit2" hengko rase???nk je jwb kalau nak mati please jgn nk ngajak org..ni budak kecik lg kot..tak fikir.. Lepas isap rokok terus nk pgg anak sy ..betul2 busuk.. Sy amik terus anak dikatanya xde adab..Sy dh bg tahu hal ni kt suami.. Tp hmmm ??

1 Trả lời

Sabarlah sis.. Kesiannya kat baby.. Huhu.. Masa sy dlm wad.. Ada bby masuk nicu sbb lahir2 je bapanya yg merokok pegi cium2.. Huhu.. Suami pun tak memahami?