Cirit birit 4 weeks pregnancy

Cirit birit dan keletihan di awal kehamilan tu biasa ke ? berbahaya tak untuk janin ? kalau kita bekerja patut berhenti kalau dh ade simptom berbahaya yg macam mana ye ? #firstbaby #ingintahu #1stimemom

2 Các câu trả lời

kalau sis nk bhnti keje bole tnye HR cmna. sbb kes kwn kerja Sy Ada fibroid slalu bleeding tp alhamdulillah bby selamat skrg 2 tahun Dan masih kerja situ cuma bos kena Pham bila selalu hilang cek up

Yaa same goes to me.