Ada ibu-ibu yg ada pengalaman upt negatif, period tapi pregnant...

Check upt setiap bulan negatif & bila pergi scan baru ibu-ibu tau pregnant? Kalau scan selalunya buat dekat hospital kerajaan or klinik swasta? Boleh ke kita nak scan biarpun upt kita asyik negatif tapi sebab perut nampak makin membesar? Ada ke ibu-ibu yg ada pengalaman mcm nie,boleh share...🥰

2 Các câu trả lời

Dekat krajaan ni,rumit sikit.Dia nk kita betul2 preggy mcm tu,tpi klau sis nk yg paling detail sedetail nya,sis blh scan dkat swasta.Klau swasta rsanya xda msalah kita nk scan byk kali smada preggy ataupun tidak sbb kita bayar mahal utk scan dkt swasta layanan pn seakan vvip.

2y trước

Betul tue sis...kalau pergi KKIA pun still check upt,masalahnya kita check upt setiap bln pun masih negatif 😅 dan boleh scan bila dah buka buku aje... Tak semua org mampu nak gi swasta atas sebab kewangan... 😌

kalau nak kepastian boleh buat beta hcg dkt klinik swasta☺️

2y trước

Baik sis, thank you... ☺️