Segugut masa pregnant

Check pregnant 2 line dah seminggu shingga keharini. Ini Kali kedua Rasa segugut , menekan2 bawah perut . Takda berdarah , Lepas makan ubat Panadol . Hilang segugutnya. Persoalanya, normal ke? Ngisau . #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing

Segugut masa pregnantGIF
4 Các câu trả lời

ya.. sama dgn saya juga. sakit bwh perut tu rasa pedih, rasa memulas tp xada darah ke ape. kejap sakit kejap hlg.. mampu berdoa yg baik2 sahaja....

Saya rasa normal tu sis. Unless sakit yg tak tahan, boleh pergi check

Kadang2 sebab constipation jg tu sis

teruk sgt ke menekan tu? cuba pergi scan

3d trước

maybe awal dpn scan genap 3minggu. tp .. rasa² nya tak terlambat ke? hm