7+ months

Cepat nya masa berlalu.. pejam celik dah besar twinnies ibu ?

7+ months
18 Các câu trả lời

Dah setahun 2 bulan ke sekarang mommy? Comel sangat 👶🏻👶🏻💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

4y trước

Waa.. Cepatnya masa berlalu. Lebih kurang umur anak saya. 1 tahun 3 bulan 🤗💕

Comelnye. Semoga menjadi anak yg soleh Dan membesar dengan sihat. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

besttnyaa twin girl & boy 😌 apa pun saya doakan baby kamu sihat selalu ! amin

😍 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Comeynyaaa 😘mcm muka anak cina 😅

4y trước

Ouh yka.. Xprasan 😅nmpk sama ja

Bestnyer dapat baby sepasang 😍

alaa , hensem boy sgt twinnies ny😍

4y trước

patut lha mcm gigirl , nx ckp takut slh😅best nya dpt twin sepasang , blh rehat lama sikit🤭

Ya allah chomel sungguh 😘

mashallah! comelnya! 🥰

Wahh ☺️👍🏻