Cemburu

Cemburuu tngokk orgg g checkupp ngn husbd masingg² .. yg kite since darii kandungan 6weeks until now 25weeks , suamii tkleh temankn kan .. sbb Arwahh pergii trlbh dahuluu .. even daa 4bln berlaluu .. sakitt nyerr hnyaa allah jer yg tahuu .. Even sye tak phm knpaa ujian bginii besar d berii kpdaa sye .. huhuhu ~ maaff sbb meluahh kat sinii ??

35 Các câu trả lời

Sy yg ada husbnd pon dia xteman.. Ats faktor kerja..kita wanita2 kuat.. Insha Allah..

Sy checkup sndri..mle2 suami temankan..tp skrg suami bz keje..drive sorang2 g sndri..☺

4y trước

Tgk.juge

terus kuat awk . in shaa Allah semua selamat okay . al fatihah untuk suami awak

Allahu moga tabah. Allah uji sebab awak mampu. Jaga diri baik2 💪🏻

Semoga sis tabah dgn dugaan..jaga diri n baby baik2..insyaallah..

Bertabahlah sis.. Semoga sis diberikan kekuatan dan dipermudahkan

Sy ank no 4 skx pun suami x teman...sy ok je...sy pkir yg baik2 je...

4y trước

Tgk.juge

Takziah sis.. semoga terus kuat & dipermudahkan segala urusan

Sabar ye sis. Sy pun Peggi check up tmpa suami

Berharap sis lebih tabah, sis kuat allah tahu