Result 1st BSP

Cek Bsp hgga momy bersalin ke?? 1st time cek cmni..

Result 1st BSP
18 Các câu trả lời

Iye kne buat smpai bersalin..sy sngkut time 28weeks..now da 34weeks..utk kali pertama je sy test kt klinik, pastu mnta kt doc nk buat kt rumah..so far result cntik je..jnji doc pesan awal2 jgn tipu nti risiko bkn pd ibu je, pd baby skali..until now msih istiqomah buat bsp..da xde seram2 nk cucuk jri sndiri dah

Iye smpai bersalin. Sy dari 14w smpai la bersalin. Masa 14week sebulan skali. Masuk 28w kena 2mggu skali sbb checkup pon 2mggu skali. Masa mggu 34w xsempat check bsp mlm tu kna p hspital sbb air ketuban keluar mcm air paip. Last2 beranak mlm tu jugak. Hihihi

Bsp sy , Bertabah jelaa..Wlopun repeat 2mggu skli tp trsa bosannya 😌 bertabah Jelaaa enjoy the moment❤ inshaa Allah xlama dah ni, dh 34w .. Xlma dh nk hbs buat bsp.. Nt 4/2 pulak sy bsp..

5y trước

Misi sy xkasi buat kt rumah, tkot xjujur .. mgkin sy ni duduk di kg,jd g klinik desa je, dkt dgn rumah ..Tp bosan laa cucuk jari je 😆

Sy dlu sangkot gak..tp leceh kdg malam nak g klinik malas...tulis hentam saja tang malam...😂😂 awal2 je disiplin...da byk kali buat da tulis sndr...malas pegi klinik

sy bru 14week..4 kali dah bt..ank yg ke 4 nie je ade kcing mnis..3org lagi sblm nie xde pn🤭...skrg nie sebulan skli..baru nie 2mggu skli..

cantik x lepas border pon... saya pagi pon dh 5.6 n atas, tengahari 4.5, petang 6.5, malam 5.6... Akhir nye akur kene makan ubat... 🤭

Yap.. tiap 2 minggu sy kena followup dgn doktor pasal gula even gula dh okay.. tkt gula tggi balik kata doktor... 😅😅..

5y trước

Betul tu sis.. Inshallah xda apa² ❤

Yap.. diorang akn check sampai lpas bsalin. Cuma nk tgok kita ni ada kencing manis masa mgandung @ tak jee

yupp. buat bsp sampai nk bersalin. mcm saya, isnin ni due date, ahad buat lagi 😂

Yup sampai bersalin.. Sy buat sendiri je bsp kat rumah.. Tak larat la asek nk ulang kkia

2y trước

Buat hari2 tak sis bsp?