Cara dapatkan anak lelaki

Cara untuk dapatkan anak lelaki macam mana ya?

10 Các câu trả lời

ni tips cuba2 je sis. selebihnya Allah yg tentukan. time sis tgah subur, seminggu tu masakkan makanan laut. ikan, udang, sotong. sy tk ingat apa benda dr panggil. tpi dia mcm bantu hasilkan kromosom gen lelaki lgi bnyak. gitu laa gayanya dri segi pemahaman sy. cuba bersama dalam seminggu tu.

3y trước

yaa betoii bg ayahnyer yg mkn..

Cuba cari kat internet yang kat bawah: 1. "Shettles method" - Posisi dan tarikh untuk bersama suami 2. Alkaline food - Banyakkan makan 3. High potassium food - Banyakkan makan Boleh cuba, tapi tak 100% akan dapat anak lelaki. Kalau nak 100% dapat anak lelaki, buat IVF.

Suami yang tentukan jantina. Kalau nak ikut dari segi pemakanan tu memang tak boleh percaya 100%. Ada yang terbalik. Masing2 tak sama.

macam mana tu nak tahu jugak.. saya ade anak sulung girl.. sekarang tgah pregnant 2nd baby tapi tak tahu la kalini boy ke girl

tak tahu laa sis . sy pulak tiga berderet laki ni .. nk perempuan tak dpt²😂

Lelaki pancut cepat tpi terserah dri izin allah

lelaki ke perempuan syukur Allah bagi zuriat ..

2y trước

Tanpa nama ko mmg xda nama ke hahaha

Bergantung dgn kromosom suami 😂

doa pada Allah

berdoa..