ade ker cara nk mmpcptkn proses bsalin....isau tkt kne induce..lau ade petua share2 kn ye....

cara nk mmpercepatkn proses bsalin

2 Các câu trả lời

Banyak bercakap dengan baby pun insyaallah boleh . Pujuk pujuk dia suruh keluar . Bagi tahu tarikh sekian sekian dekat baby , buat mind set bila awak nak bersalin .

Sdh warded ka sis? Kalau belum, kerapkan bersama suami. Sbb air mani tu natural induce.

5y trước

belum lg tpi isau sbb dktr dah bg siap2 srt msuk wad....ok tq sis