suami

Cara buat suami memulai untuk berhubungan? Sy 3 th nikah sllu sy yg mmulai. Sy dh cb ckap dg dia. Tp x de efek pun.

3 Các câu trả lời

mesti penat kan ? sy pun mcmtu tp sis try time sis nak seks tu kan, sis duduk dkt dia sis buka je baju terus bogel tayah cakap atau buat pape confirm dia terus ngap. Lelaki ni pantang tgk sbb mereka org visual. Bila dh ada dpn mata mmg peluang. Sy dh try. Susah sgt kalau nk ckp tak jalan 😂

mungkin dia tak pandai untuk memulakan..takpe, sis mulakan pun tak salah..sis pakai baju seksi2 ke, buat manje dengan dia ke,pakai wangi2 ke kan..ala trick goda suami..lelame nanti dia yang nak dulu..haa gittcheww..

hmm pada sy la kn tak kisah la kita yg mula dulu asalkan dia tak menolak tiap kali kita ajak. menolak sbb dia letih ok la kn boleh terima.