Pakaian Si Kecil Anda!

Cantik betul tengok baju romper tu! Rasa nak shopping baju baby pula! Hehe.. Okay, antara 2 pilihan di bawah yang mana satu menjadi pilihan ibu-ibu?

Pakaian Si Kecil Anda!
54 Các câu trả lời

masa kecil suka pakai kan romper, bila dia dah setahun n pandai jalan sy lg suka pakaikan baju seluar lg comel

lbih suka bju seluar, romper myb yg seluar & lengan pjg ok, tp yg nmpk kaki tu paling xsuka

𝚍𝚞𝚊-𝚍𝚞𝚊 𝚜𝚊𝚢𝚊 𝚐𝚞𝚗𝚊𝚔𝚊𝚗

Yang banyak selalu baju dan seluar. Rompers tu jarang sangat pakai

dua dua saya pakaikan utk anak 👍👍

dua dua gunaa . janji baby selesa💞

2 2 sy suka. ikut tmpat dan mood

Dua² saya pakaikan pada baby.

Dua-dua sy guna utk anak2...

Seluar & baju boleh tukar2