33weeks 5Day

cant wait.. bby girl ontheway??

8 Các câu trả lời

38w5d...masih menanti.. Paling lama sb abang2 nya 37w dan 38w3d..semalam scan air ketuban pun dah tinggal 10.6 dari 16.5..berat baby dah 3.45kg..

5y trước

Ouh yeke. Ok tq sis 🌹

I'm 33wik 4 days..hehe... May Allah ease evrythng..aamiin...aja2 fightimmm✊✊🔥🔥😘✌

Yay ^0^ wish you and your baby all the best. May our pregnancy goes well ^0^

5y trước

thanks hehe..

Im 36weeks 1day and girl alsoo inshAllah 😁

5y trước

Ouh macam tu. Macam saya pulak doc suruh datang seminggu sekali dah lepasni. Next appoinment after raya. Taktau lah knp. Tapi takpaa, inshaAllah minta minta Allah permudahkan semuanya.

Congrats ya sis👏👏..im happy 4 u😘

yeahhhh..same with me!! edd 14.7 😍

5y trước

same due 😍😍

Woo hoo congrats!! 🥰

edd 15/7 🙋🙋

5y trước

same due😍😍