nk ty

camni apa ye..upt ni rosak ke..ada warna merah belah kanan tu tp bkn line..3 x camni

nk ty
8 Các câu trả lời

Selalunya klu mcm tu sbb sample urine terlebih so de jd cmtu. Cuba sis kumpul sample urine tu dlm bekas kering yg bersih then baru test kt situ, jgn direct amek time kencing sbb if upt kit tu terkena byk sgt sample urine de boleh keluar line cmtu 😉

Nie mesti upt dah expired dah nie beli yang baru sis macam nak cepat tau beli clearblue lagi senang

Terlalu byk drop air kencing pn jd bgitu.. Ni mcm negetif

Xvalid ni sis. Try guna upt lain ye.

Sis test waktu bila? Invalid nie..

5y trước

Waktu test urine adalah awal pg, urine pertama selepas bgn tidur sbb waktu tu hormon bHcg tggi dlm urine

Cuba laa lagi. Bnyk2 upt..

Try again sis

upt eco ke ?