Baby sedu

Camne rupe baby sedu dlm perut ? ?

14 Các câu trả lời

Masa sy pregnant, suami suka cium2 perut kuat2 mcm dia geram kat baby.. Pastu tersedulah baby dlm perut tu.. Hehe.. Dia mcm berdenyut2 lama.. So kena ubah posisi baring atau duduk.. Nnt dia akan ok semula..

Baby sedu Paling rsa x selesa😁.. klu rsa dia sedu mesti usik2 baby... Akan rse denyut2 berterusan smp hilang.. sllu kcu baby, Suh gerak2 Tak NK BG sedu lama...

rupa baby sedu saya taktahu 😂sbb rumah takda mesin ultrasound, tp rasa baby sedu saya rasa macm denyut2😄

Mcm denyut nadi or jantung. Kalau baby tersedu, saya minum air je. Tak tau la cara org lain 😅

Baru tahu tu baby sedu. Hee. Selama ni ingatkan tangan baby bergerak

rase denyut2 byk kali tu sis.. sy syok plak klu die sedu.. hehe

Mcm perut kita tgh berdenyut secara konsisten

Bnyk kali rse bby sedu. Tpi xlama,kjp2.

Boleh thu ke? 😅😅 maaf sy xjelas

Rasa berdenyut denyut.