Cerahkan celah paha bayi

Camna nak cerah kan celah peha bayi ye? Ada tips x ibu²

7 Các câu trả lời

syukurlah ada anak sihat walafiat, tanpa cacat 2 2 belah kaki. fikiran masa depannya, apa nak di didik kelak, sediakan pelaburan untuknya.. dari fikir bagaimana nak putihkan anak baik fikirkan bagaimana nak besarkan anak dengab bimbingan akhlak islamiyyah. terima lah seadanya

Speechless pulak baca soalan mcm ni. Maknya obses apa ya? Baby lagi kot. Tak ada orang lah nak judge badan baby tu mcm mana. Bawa2 la bersyukur baby awak sihat walafiat. Jangan letak produk sebarangan, tak pasal2 kena penyakit lain pulak.

sis beragak sikit sis. tu baby kot...... tunggu la besar sikit. nak putih2 nak g mana. gila sungguh. kt fb banyak dpt kecaman

2y trước

Kan… kalau ibu ayah nya kulit hitam manis atau sawo matang standard la tu. Nk cerah mcm mana. Tu semua pigment kulit anak ikut gnetik. Huaaaaa sihat je ckup la. Jom bsyukur

lap bersih2 lepas mandi guna towel n letak lotion..kena rajin amalkan inshaAllah boleh cerah.

yg berlipat tu ke sis.sapu minyak bayi je .mungkin daki.

Maybe boleh try urut guna minyak kelapa

2y trước

ooo..boleh ye .baiklah nnt nk try..tq

try minyak kelapa

2y trước

Jgn sental pulak. Bkn daki hitam tu. Mmg kulit dia. Cuba cek dgn kulit mak pak nya sama takkk