MEMang staff2 nurse ni jenis x reti ckp bgus2 ka?

Call untuk minta tunda review scan baby dkt pakar o&g , nurse mrah2 knapa tda dpt dtg pdahal sy suda bagitau kurang sihat lg pun tmpat sy ni jauh.. cba lh fhm sikit bukannya x fkir tntang baby dlm kndungan tpi mmg tda dpt dtg mcm mna..ckap la bgus2 bukannya mau mrah2..Teruk betul

18 Các câu trả lời

nsibla nurse yg jga sy tu ok ja.. stiap kli dia bg trikh n wktu utk next chekup,msti dia akn tya dlu,ok x time tu, blh dtg ke x?klu xblh dtg tukr hri lain..doc pn sma,slalu akn tya dlu,blh dtg x msa trikh n wktu yg dia bg tu.. 😊

Biase lah tengok pade nurse jugak ade yg ckp elok ii ade yg ckp mcm die tu bagus sangat so kite besabar jee mungking die tak pernah ade dalam keadaan kite skrg tu die sedap mulut je nak mara ii orang bagai.

Staf nurse Kat tmpat saya ok2 je.baik.mesra.saya Pon byk kli tunda trikh apoinment sbb ikut jadual waktu kerja saya,tapi dorang xmrah pon.jnji gtau awal sehari.dorang pun fham

Dik sy pernah Kena... Lps nurse dh cakap habis... Dik sy tembak dia balik sampai semua org kat situ tgk nurse itu je... since that day nurse itu mula cakap dgn cara baik .

bgantung pd tmpt n mood nurse tu kot..Alhamdulillah, dr pregnant smpai bersalin dpt staff nurse yg baik n mesra..rasa lg selesa sbb boleh borak2 mcm kwn2 je 😊

Kita manusia ni normal lah ada masa mood elok ada masa tidak... kdg2 tkasar bahasa tanpa sedar. Sabar jelah. Yang penting tak semua misi macam tu. Ad ja yg baik2.

tu la sis..mood kta pun jd down bila cm tu..cba la ckap soft2 sikit..so hati kta pun ok je..positif..

sabar lah ye sis . mungkin misi tu tgh period pain agak nye . tu cakap pon mau marah je 🤣

Sy hr 2 alhamdulillah..dpt nurse dan dktr pakar yg 👍👍..mtk tkr tarikh pn ok je..

Ala..fikir2 yang baik² je...dorang belambak patient nak di layan pelbagai kerenah...