Susu Formula

Cadangan susu formula yg terbaik?

8 Các câu trả lời

Puan pernah cuba susu S-26 GOLD PROGRESS ? Kalau belum, saya cadangkan puan cuba. Ini salah satu susu terbaik yang selalu disyorkan para ibu di Malaysia dan banyak review positive.🤗 Untuk percubaan, lebih jimat jika puan dapatkan sample percuma dekat sini:- https://www.wyethnutrition.com.my/free-sample-s26-gold-progress 😊

Saya pakai bellamy rumusan bayi. Saya suka sebab die kurang buih buat anak sy kurang kembung perut. Susu die pulak light je lebih kurang mcm susu ibu.

Utk baby yg alahan susu lembu boleh ambik karihome. Kalau susu utk ibu, minum farm fresh pok bagus. Dr Zubaidi pernah sarankan minum farm fresh

Semua terbaik. Tggl pilih yg sesuai dgn perut anak

try lactogen atau Dutch baby

Anmum.. Similac pun ok

Enfalac a+

Anmum