POSITIF ATAU NEGATIF

Bwh prut n dada rs sakit2 trs trgerak hti nk cek... nmpk mcm 2 line tp lg stu tu sgt2 samar tktaulah imaginasi ke ape tp taknak brharap #firsttimemom #3weeks#bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

POSITIF ATAU NEGATIF
28 Các câu trả lời

sy hari tu telat period 10 hari, lepas tu cek 2 garis terang sangat, prg klinik swasta cek baru 6w dan ada kantung je, dtg balik 11w dah nampak dah baby 🥰 coba try lg seminggu, guna dipntell beli kat watsons.. harap rezeki..