POSITIF ATAU NEGATIF

Bwh prut n dada rs sakit2 trs trgerak hti nk cek... nmpk mcm 2 line tp lg stu tu sgt2 samar tktaulah imaginasi ke ape tp taknak brharap #firsttimemom #3weeks#bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

POSITIF ATAU NEGATIF
28 Các câu trả lời

Sye pun mcm tu jugak .. lama tak dtg dari tahun lepas bulan 9 tak silap .. Sye pegi cek tapi beli test pregnancy diam2 🤭mula2 Samar je tpi nmpk Line 2 cuma samar .. mcm tak percaya Sye biar dulu seminggu mcm tuh.. masa nk Gy kenduri Sye singgah farmasi ckp dgn husb nak beli ubat cirit birit 😅balik kenduri sye cek 2 Line cerah nyala terang , terkejut jugak tapi diam dulu , Sye fikir2 patut la asyik tak lalu makan badan lemau2 semacam kdang tu buat keje terlebih rajin pulak 😂sekali cek KK da 11 mggu.. bagi tau husb apa lagi terkejut beruk dia 🤭😂😂anak second 🥈.. tapi doakan Sye ye moga baby sihat2 sempurna sahaja 🥹sbb hari ni 36 minggu 3 hari kena pergi jumpa doktor pakar mengandung 🤰🏻..

sy hari tu telat period 10 hari, lepas tu cek 2 garis terang sangat, prg klinik swasta cek baru 6w dan ada kantung je, dtg balik 11w dah nampak dah baby 🥰 coba try lg seminggu, guna dipntell beli kat watsons.. harap rezeki..

sy sblum ni tiba2 semput, pergi klinik kena neb.. xpernah2 kena semput.. balik tu kwn wassap, ke mengandung, try cek... naik samar2 mcm ni la sbb xsepatutnya period lg.. tgu 2mggu, cek balik, mmg betul mngandung.. 😂

1t trước

haha kan.. dr pon pelik xpernah kena semput, tiba2 semput.. skrg tgh menunggu hari nk meletup je ni.. 🤭

Saya pun kena macamni , test semula lepas 2minggu alhamdulillah pekat line nya . Guna clearblue jadi 3+ . Semoga ada rezeki buat awak jaga diri baikbaik ya 🥰

Sya mcm tu lh check usia kandungan baru lagi memang tak nmpk ...try sis check lgi klau dah genap sebulan mungkin bertambah terang

saya mcm ni sis, mmg samar betul& benda tu bt saya tk yakin. Jadinya saya beli yg clearblue, esok pagi saya buat, terang benderang.

2t trước

baik nt sy try clearblue plk

saya pernah cek tapi satu garis je...tapi saya dah masuk 3 bulan tak datang bulan...apa kah saya mengandung saya berharap sangat...

2t trước

ari tu msa ank ke 2 cm nie lr line nya tk terang pas repart test kat klinik alhamdulillah da berisi.. .semoga sis pon cm sa aminn

Hri tu pun sy mcm ne . Smar2 tp tunggu date period. Stu hri ja period x mai trs cek. Gris dia makin terang🥰

nampak samar tapi cuba lagi seminggu sis .. in shaa Allah nanti terang laa dn moga ad rezeki sis. Aamiin

Mcm ada tp mcm nampak evap line pun ada. In Sha Allah if pregnant lagi seminggu mesti terang