Ada tak anak korang kat sini mcm anak saya?

Burnt out sgt eh saya. Anak dah masuk 4m, Supposedly dalam usia ni diorang akan rarely bangun kan utk susu, but not for my child. Anak saya kerap sgt bangun tpi bukan utk susu. Dia akan garu muka dia mcm tanda tak selesa tu then merengek. Saya dah cuba apply minyak angin kat perut jd dia tak kembung, lap2 sikit dgn air kat badan dia so dia tak panas, dodoikan dia utk dia tido balik tapi dia still mcmtu. Paling kerap dia akan bangun dalam kul 5 pagi. Masatu every 20 mins dia akan bangun tido bangun tido sampailah timing dia yg dia patut bangun dalam kul 7. Burnt out teruk eh. Dah beberapa kali saya terlepas marah kt dia sbb benda ni. Tapi marah pun takde guna sbb dia tak faham lagi. Dahlah malam je saya dpt rest. Siang saya kena urus dia 24jam sbb dia siang tido kejap2 tak sampai setengah jam.

24 Các câu trả lời

Anak saya 6 bulan dah still kuis2 baju saya nk susu huhu 🫠🫠 cuma sekali je

ank saya gitu..mmg burn out .penat.. jd mcm masa new born balik pulak ..

Silap ye mak. anak dh 9months pun ada bangun malam skali utk susu.

Mental leaping & sleep regression