Nafas baby

Assalamualaikum, nak tanya lah, normal ke nafas baby bunyi grok grok mcm banyak kahak..time menyusu nafas dia jd gitu..geram nak suruh batuk buang kahak tp baru 19 hari hahaha..normal ke eah risau la#bantusharing #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Saya tanya ke nurse dia kata normal sbb baby sekarang hospital dah tak sedut kahak. Dia akan biar okay sendiri selama 4,5 bln

sy gune krim you baby..bb akan muntah kahak skali susu..n kahak tu mmg bnyk kuar ketul2