Salam.. ada tips tak tambah berat baby dlm kandungan? 6month tp kecik dari spatutnya

7 Các câu trả lời

samaa...sy da 4bulan perut kcik lg sbb msih xde selera nk mkn...sy mkn buah je dgn kuih mnum susu kdang2 mlm tu x mkn sbb xde slera

2y trước

4bulan kalau perut kecil tapi scan doktor kata semua okay inshaAllah takde apa. Saya dah masuk 6m masih takde perut, orang cakap ituini tapi bila scan tengok baby kk denga swasta doktor puji je baby aktif, perut tulang semua cantik betul dll. Jangan risau okay. InshaAllah. Saiz perut tak melambangkan apaapa, saiz perut ikut pada badan individu

Banyakkan minum susu dan makanan protein (telur, tauhu, tempe, ayam, daging, ikan).

cube awk mnum susu anmum..mkn daging..makan cheese

ada org kata minum susu anmum baby besar. try la

Xde apa sis. Sy 8 bulan br nampak babybump

minum susu ibu. or minum susu everyday

Minum susu, jgn diet.