Sy dh 35 week 1 day.tp hari ni keluar mcm lendir sekali dgn darah..darah coklat.normal ke cmntu?

#buntu nk pergi hospital ke x.

1 Trả lời

Tu salah satu tanda bersalin. Selalunya doctor cakap kalau keluar darah boleh tunggu dekat rumah dulu. Sampai air ketuban pecah / awak start rasa contraction boleh gerak hospital terus. Tapi kalau tak berani tunggu, boleh pergi hospital

3y trước

tulaa..sy pom tkut..sbb lendir coklt tu asyik keluar je ni..dri tnghari xdi..smpai ke mlm..dy kuar jugak. sy dh laa nk blik kg esk..lau esk keluar lg..sy kne pegi hospital laa esk