flek

Bunda2 adakah yang ngalamin ngeflek....sdh diminum penguat kandungan tp ttp saja keluar flek....sdh 3 Minggu ini 2 Minggu pertama itu cm sedikit2 kelihatan klo dilap tisu....tp Minggu ke 3 ini smpt keluar darah merah coklat gt sedikit trus lama2 cairan coklat hitam gt tp keluar nya kadang2 gt...pas lagi tidur tiba2 keluar ky kencing gt... Kira2 bahaya nda sy takut.... Sy blum USG SM bidannya suruh bedrest aj dlu itupun sy sdh bedrest ini...ini aq usia kehamilan 9 Minggu 4 hr

14 Các câu trả lời

lebih baik priksa Bund USG takut nanti kenapa" kan gak tau... soalnya kahamilan masih terlalu muda jika flek/pendarahan terus itu bahaya 🙏