tidak masuk nasi sama sekali

bunda , ada kah d sini pas hamil susah makan? usia kandungan saya menginjak 7 minggu susah sekali mkn nasi , sakalinya mkn pasti keluar lagi .. kadang seharian bsa g mkn nasi cuma nyemil aja bunda ..

2 Các câu trả lời

d ganti saja karbo nya , pake kentang/ubi atau apa yg sama seimbang dengan nasi .

5y trước

iya ganti ganti yg lebih bervariasi , d mix sama sayur dan buah . jgn kolak terus , banyak kandungan gula nyaa loh bunda .