bayi 2 bln

Bund mau tanya, ank kedua sy umur 3bln.kalau tdr itu harus d bedong. Klau tdk d bedong tdr ga nyenyak dan bangun2 trs. Tp kalau d bedong tdr nyenyak sekali. Apa itu tdk apa2 untjk perkembangannya? Trima kasih

1 Trả lời

Tidak apa2 bun, malam saja dibedongnya... Siangnya biar bisa bergerak debay nya

5y trước

Siang jg klau mau tdr sy bedong bund tp hny klau dy ngntuk. Hbs ny ga tdr klau ga d bedong. Terima kasih bunda atas sharingny.