ngerujak

Bun kalo kandungan masih muda boleh makan rujak???

27 Các câu trả lời

Boleh. Kalau racun baru g boleh. Hal yg g trllu penting mnding g usah deh d tanyain. Kn udah sering bnyk yg tny soal itu.blh mkn rujak gk gt.Bnyk2 baca buku bun,browsing2 internet gt. Jngn ap2 dtanyain. Biasain diri aktif biar dkit2 g sllu dnger dari orang.

5y trước

Maaf saya baru pertama hamil, iya kan kalo di internet sama tnya" bunda" kan yang pengalaman hamil. Kadang gini gitu suka beda bun,

Boleh asal jangan terlalu pedas, buahnya jangan pake pepaya mengkal dan jangan berlebihan.

Boleh bun... Asal jgn yg pedas2 kasihan nnt bunda ny atit peyuut

Boleh asal jangan trllu pedas dan jangan makan nanasnya dulu ya

Sy makan rujak seminggu 3x bun, syukurnya tidak apa2

Boleh.. Hindari buah nanas..karna enzim.nya kuat

Boleh bgt, seger kayaknya tuh Bun ..hehehhehe

Bolehh bun asal jangan pakai nanas ya bun

GkPp Bun..aku juga suka makan rujak kok

Boleh,, tapi jgn pake nanas bund yaa