bingung

Bun disini ada yang pernah urut buat benerin perut gaa ya... takut ny rahim turun atau apa. soal ny sering pngen pipis dan ngeden gitu.. aku dh 2x keguguran, pengen promil lagi bun..

1 Trả lời

Saya dlu bgitu bun..klo ngeden tuh sakit serasa d perut bwah tuh agak gmna..tapi kta dok gak boleh di urut bhaya.. Dari januari smpai juni..nahan sakit.. Ahhh tapi saya bismillah..lahaola..pertengahan juni saya maksain di urut ke ma paraji.. Dan kata ma paraji peranaknnya turunn .. Bis itu dibenerin sma ma paraji nya.. Allhamdulillah bun..stelah itu smpai skrg gak skit lgi prt bwahnya.. Mlahan ps hbis d urut..allhamdulillah.. Saya positif..😊

5y trước

Alhmdullah.. btw mak paraji tu apa bun