Mau tnya serius

Bun , bayilepas bedong umur brp bulan yaaa ???? #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

34 Các câu trả lời

senyaman bayi nya krn kan bedong cuma menghangatkan sj, ada yg seminggu gak mau di bedong😅

anaku cuma 5 hari pake bedong cuma 1 jam tiap harinya stelah mandi pagi abis tu no bedong2

Kalau anakku cmn 2mingguan aja lepas bedong bun karna anaknya ga betah kalau di bedong😂

anak saya belum genap 1 bulan udah gak mau dibedong Bun, tiap di bedong nangis terus

anakku 2 bulan doang wkwk soalnya dia gak betah kalo di bedong

Cuma 3 minggu soalnya anaknya udah gak nyaman dibedong

Anak saya sebulan udah lepas bedong :)

anakku malah ga pernah di bedong bun

gak tahuu. anak saya gak bedong ☺

anaku gak bedong gak gurita 😂