bedong

bun, umur brpa ya bayi udah boeh ga pke bedong?

39 Các câu trả lời

anakku 4 minggu bedongnya udh g muat semua...😅, dan gerak terus jd g bisa dibedong

klo baby sya pke bedong tiap habis mandi cuma 1buln aja bun .. gak betah baby.ny.

Anak ku udah 2 bulan.tpi klo tidur pagi msi di bedong.sambil di ayun..

anak ku skrng umur 1bln 27hari masik suka di bedong jarang2 sih,,,

Saya pakai bedong pas tidur malam aja bun atau siang biar kaget

Tergantung debay, anak saya cuma seminggu dah gak betah

Seminggu uda lepas bedong. Pakaian sleep suit aja kalau malam.

Sya anak usia 2 bulan sdh ndag sya beding lagi

Saya 2 minggu udah engga di bedong debay nya

Senyamannya bun , ada yg 40hri ada yg 2blnan