mudah lapar

bun.. saya mau tanya, saya sedang hamil muda dan usia kandungan saya sudah 7 minggu lebih . saya kadang merasakan mual , kembung, pusing tp tidak muntah seperti ibu hamil lain nya . tp malah perut saya terasa lapar terus . padahal baru sejam yg lalu saya makan tp sudah terasa lapar lg . apa seperti itu normal bun ? mohon pencerahan nya .

2 Các câu trả lời

normal bun malah enk doyan makan jadi gk ngurangin berat badan

6y trước

gk juga bun mlh klo udh 8bulan ke atas doyan2x makan.