bayi 10 hari tdak mau dibedong

Bun apa iya kalo ngg dibedong mempengaruhi bntk kaki baby ?

32 Các câu trả lời

Engga kok, bedong itu cuma buat menghangatkan. Ga ada tuh istilah ga di bedong, ga lurus kakinya

Mitos ya, bun. Kegunaan bedong bayi: -Mengurangi refleks moro / kagetan -Memberikan kehangatan

5y trước

Oh gt ya bun. Jdibnggvngaruh sma bntknkaki. Soalnya anak ku ngg betah dibedonh

Mitos bnget anak q di bedong pas lg di RS aja soalnya gk betah

Mitos bund, bedong fungsinya hanya untuk menghangatkan bayinya

Engga Bun, di bedong itu fungsi nya buat menghangatkan bayi,

Mitos itu bun bedong fungsinya untuk menghangat kan aja bun

mitos bun, bentuk kaki yg O/X itu ada bawaan genetik

Ga bun cuma mitos aja bedong kan biar bayi anget

Mitos bun Di bedong it untuk menghangat bayi

Mitos Bun, ank saya d bedong cm 2 hari 😂