apakah saye hamil ????

Bulan oktober saya ad ambil suntik perancan berakhir pda blan januari tp saya tak ambik lg sya pndah pkai pin perancan sebab haid tak lancar jdi saya pindah lg ke suntik perncan pda bulan april trs sya dtang haid pada bulan mei slma 14 hri tp drah haid tak mcm bisa cma settes wrna drah jg kehtamn apakah saya hamil??? Tnda 2 orang hamil saya alami mcam cepat lelah tak bln cuim bau yg tentu malas mau tidr bwaanya

1 Trả lời

sis kena chck upt,.... sebab kdng2 perasaan kite yng nk sgt anak buatkn kita rasa simpton2 preggy tu sebab emosi kita,.... semoga ada rezeki😊