My TTC Journey

bulan ni busy. balik rumah mak seminggu tak jumpa husband. dah balik sini husband pulak demam panas. buat OPK pun tak sempat.. so tk sure bila ovulate bulan ni. ni pun rasanya dah habis waktu subur.. sempat bersama 2x je tu pun main taram je bila.. huhu... just rant... ?

2 Các câu trả lời

Jeng jeng .. last month nyer journey.. taw da kenapa peyiod on time?.. sbb tak pregnant. Kenapa tak pregnant?.. sebab tak lekat. Mcamna nk lekat..😅😅😅.. bersama pon 2 hari seblom hari subur.. lpas tu terus takde sampai laaa period dtg kembali...☺☺. Mase tu incik hubby sakit gigi.. hehehee..

5y trước

Da start main celop2 ni.. hahaha ..gigihh aaih...

Cer sis try download apps period calender dkt situ diaakn bgtau bila waktu subur ... Lg simple dan mudah

5y trước

mmg download pun. tapi kadang2 every month dia lari jugak waktu subur tu. tak tepat..