Rezeki

Bulan mac 2019 saya baru keguguran 1st baby 10 weeks..but now alhamdulillah allah bagi rezeki lagi utk pregnant...dah 4 week 5 day...doakan kandungan saya sihat ye semua

16 Các câu trả lời

Alhamdulillah..sama mcm sy....dec last year sy gugur time 11 weeks n alhamdulillah Allah bg lg rezeki tu skang dah 32 weeks...

5y trước

Wah tahniah awak...moga selamat nanti waktu melahirkan

Alhamdulillah. Tahniah sis. Jaga elok²,jaga pemakanan & rehat. Semoga d permudahkan hingga bersalin 💞

In shaa Allah.. Moga pregnant kli ni rezeki milik awk.. Moga Allah permudahkan segalanya... Jg baik2..

Alhamdulillah...smoga baby n mamy sihat2 ..doakan sya dpt hamil jga ya 🌹

Semoga dipermudahkan sis. Jaga diri elok2. Banyak kan rehat ye. Tambah awal2 ni.

5y trước

Thank u awak...insyallah

Alhamdulillah.sya 10 week gugur skrg 6 bulan semoga dipermudahkan

alhamdulillah tahniah sis..take care yer..smoga awk n bby shat2 jer

5y trước

Thank u atas doanya...amin

Alhamdulillah tahniah sis. Semoga sis dan baby dalam keadaan sihat

5y trước

Insyallah amin

Aminn. Doakan sy juga. InshaAllah kandungan sihat

5y trước

Amin..insyallah

Alhamdulillah... smoga sis n bby baik² sja..