Surat nikah dah hilang

Bulan dpn dah nk kna serah diri kat hospital, betul ke kna bawak surat nikah? Saya mintak suami cari surat nikah tp dia xjumpa, mungkin sbb kami ttc lama, dalam pada tu dah 2x pindah rumah, ntah kat mana dah kitorang simpan surat nikah tu 😅😅😅.. Kalau kad nikah ada la sentiasa kat dlm dompet, hospital terima x? #SeriusTanya #firstmom

26 Các câu trả lời

Surat nikah hilang? kad nikah xkn xd kak ? Nanti nak dftr surat beranak anak macam mna … skrg ni pergi jawi lepastu mintak dorg yg baru then buat la terus kad nikah tuuu

2mo trước

Kad nikah ada, mmg xpernah keluarkn dari wallet. Sijil/surat nikah yg xjumpa tu.. baik sis. Saya pergi ke pej agama nt apply baru. Anak 1st ni selepas 8thn ttc tu la byk benda terlepas pandang...