Naik Kerja

Bulan depan da mula kerja. Rasa sedih nak tinggalkan baby twins ni kat pengasuh. Rasa macam tak percaya orang handle anak kita. Pernah tak mommy dlm ni rasa yg sama? Apa yg mommy buat ye? Bg sikit positive vibes utk mommy Hanan dn Hayfa ni.. ?

Naik Kerja
104 Các câu trả lời

Saya pun sama...walaupun x bersalin lg..tp terfikir..nak hantar anak kat pengasuh cam mana..sbb sblm ni x kerja pun..jaga anak sendiri..kali ke 5 ni kerja pulak..tu yg rasa terfikir2 je..cam mana lah nanti nak hantar anak..ikutkan x nak berhenti kerja sbb boleh tolong suami..tp kalau ada hal yg x dpt elakkan..kena berhenti jgk la saya..