Naik Kerja

Bulan depan da mula kerja. Rasa sedih nak tinggalkan baby twins ni kat pengasuh. Rasa macam tak percaya orang handle anak kita. Pernah tak mommy dlm ni rasa yg sama? Apa yg mommy buat ye? Bg sikit positive vibes utk mommy Hanan dn Hayfa ni.. ?

Naik Kerja
104 Các câu trả lời

Comelnyaaaa...Tak sabar nyaaaaa nk tgu twins saya bulan 11 ni...

Semoga anak2 puan sentiasa dalam perlindungan Allah SWT.......

Comelnye❤❤❤..mg mereka sntiasa dlm lindunganNya..aamiin

Comel nye semoga twins sentiasa di lindungi oleh Allah

Alo2 comelnye.....sama la ngn sy mcm tak percaya org jaga...

comelllnye...sy pun x sabar nk tngu twin sy tahun depan😘😘

5y trước

Congratulations

Comelnya kembar.. Sis keja swasta @ goy ye?

5y trước

Terima kasih ❤️. Private sis. Kalau gov da mntk unpaid leave je.

Sy anak x twin pun .tp x percaya org so sy berenti kerja .

4y trước

Alhamdulillah.. dpt pengasuh yg baikkk...😘

Comelnya beby twin...semoga dipermudahkan urusan sis 😍

5y trước

Aaminnnn. Terima kasih ❤️

subhanallah sis 😍😍😍 comelnya anak awak .. ☺

5y trước

Alhamdulillah sis. Terima kasih ❤️