Naik Kerja

Bulan depan da mula kerja. Rasa sedih nak tinggalkan baby twins ni kat pengasuh. Rasa macam tak percaya orang handle anak kita. Pernah tak mommy dlm ni rasa yg sama? Apa yg mommy buat ye? Bg sikit positive vibes utk mommy Hanan dn Hayfa ni.. ?

Naik Kerja
104 Các câu trả lời

Comelnya... Tahniah Sis! Selamat kembali berkerja😊

Comy nyer twin... Insyaaalh sye nk twin jgk.. Doakn ye

5y trước

Insyaallah. Smg brjaya! 😘

Alhamdulillah..comel sgt twin nye😍😍

Comelnya baby twin ❤️❤️❤️

Ya Allah.. Comel nye twin.. Geram arhh😍

5y trước

Alamakk. Dia mg ade jge bdk ke.? Sis kne tgok jugak bpe org bdk dia jge.. Tp tulaa. Zman skrg ni mcm2 laa. Kalo bole crik laa yg berpengalaman, pastu tgok uma dia bersih ke x... Tgok latar blkg fmly dia skali. Kwn sy ade gak dpt twin boy n gurl spsang, tp dia xhnta pgasuh, dia amek maid Indon. Skali maid tu main sihir, pastu dia uat knduri doa slamat, maid tu lari dri uma, kwn sy tgok laa cctv, kantoi maid ni pukul bby dia.. Bby dlm pantang plak tu.

So cuttteeee! You can do this mummy 💪🏻

comelnyeee.. mne sis beli kain bedung tu?

4y trước

Lembut tk kain?

comelnya baby twin teringin juga

mashaa allah... comelnye😍😍😍

5y trước

sma²🌹

Samaaaa perasaan tuhhhh 😂