negatif kemudian positif

Bulan 1 aritu saya pegi kk. Positif pgnt.. xlama tu saya demam. Dr mabuk2 lps demam trus hilang rasa mabuk3 tu. Selang 3mggu pegi kk balik negatif. Doc inform early miscarriage. bulan 2 br turun darah period cam biasa.. skrg ni saya pgnt balik.. mggu lps cek 5mggu doc srh cek lagi bulan 8 nanti. Risaunya, ad sesape pnh mengalami mcm ni?

1 Trả lời

Pernah juga sis.. Mengandung plak selepas 3 bln gugur. Alhamdulillah, skrg anak dah umur 5 tahun. Semoga urusan sis dipermudahkan..

5y trước

Alhamdulillah rezeki lps ggr. Saya dah 2 kali ggr.. saya semalam demam.. harap xda ap lah.. doakan saya