Ada blood show, smpai sepital baru 3cm.Brp lama ibu2 kt cni amik msa utk 10cm bukaan seblum bersalin

Bukaan 10cm

2 Các câu trả lời

Sy dulu anak 1st mmg makan masa sikit nak tggu bukaan penuh..masuk hosp lepas zohor..pkul 12.01 tgh malam baru bersalin😅 tp anak kedua senang je..pg hosp pkul 11 lebih macam tu..pkul 2 ptg dah bersalin..

Saya dlu keluar tanda darah plus lendir tgh hari, pukul 4.45ptg dah bersalin ☺️

3y trước

Semoga dipermudahkan ye mommy ☺️ sye pon bersalin due bulan 3 nanti anak kedua