Buku pink anak ke3

Buka buku pink untuk anak ke3 perlu bawa buku pink anak 1st & anak ke2 ke?

8 Các câu trả lời

perlu, bawa je.. saya masa mngandung anak ke-2 kena marah dgn nurse sebab xbawak mana la sy tau.. rasa nak cepuk je nurse tu kite mngandung ni mood tgah swing, terus nangis mencurah air mata.. die tegur tu dah la suara kuat, meleter panjang pulak tu.. rasa malu pun ada dgn ibu2 lain yg ada dlm tu.. 😔

Yup perlu. Just untuk refer if sepanjang preggy time tu ada komplikasi

Cuma bawa buku pink anak kedua je untuk buka buku pink anak ketiga

perlu utk lihat semua sejarah kanndungan yg dulu2 kot2 bermslh.

kalau kt klnik sy kne bawak buku ank y kedua je..pertama x pyh

ya perlu bawa yang anak ke dua punya

bawak buku pink anak kedua

ye perlu