Upt naik dua line , doktor cakap takda apa

Buat upt naik dua line , pergi klinik doktor cakap takda apa . Ada sesiapa tahu kenapa ?

6 Các câu trả lời

Rasanya masih terlalu awal. Kalau dalam 4-5w scan memang takde nampak apa. Macam saya bila dapat upt positive, saya akan kira sendiri ikut lmp dah 6w baru gi jumpa dr untuk scan 😊

masa cek urine tu mesti air kencing awal pagi ,jgn dlu minum air byk2 nnt Susah detect HCG dlm bdn ..tu yg kdg2 keputusan weak positif atau negatif ..

kdg2 pregnant tapi tak nmpk dr scan sis..kdg2 sbb hormon..yg ade PCOs selalu jgk dorg check upt naik 2 line.boleh google ttg PCOs

Biasa kalau kita pergi kk, doc akan mintak kita test upt..kat situ baru dia mengesahkan kita pregnant@tak

kalau ikutkan dah berapa week?

sy scan waktu 3w xnmpk apa² lg..