Hai saya nak tanya, normal ke kalau dalam 4 weeks rasa sakit mcm nak period?

Buat scan masih taknampak lagi.

6 Các câu trả lời

Saya masa tarikh sepatutnya datang period tu saya rasa mcm sakit perut senggugut tu. tapi tunggu period, tak datang. Lepas 4 hari cek upt positif, alhamdulillah. Cek doktor, da 5 minggu. kiranya masa 4 weeks tu saya sakit mcm cramp senggugut tu la

Normal sis. Asalkan tak ada brown spotting or bleeding. Kalau ada brown spotting sikit awak cepat2 ke klinik. Saya 5 weeks 5 days ni pun masih cramp perut juga. Saya dah scan dan kantung dalam rahim.

mcm sye..mse 4 mggu rse sakit mcm tu, g scan dr da nmpk kantung..tp xde ppe pon..dr ckp ok je.. kantung pon dlm rahim

xnormal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

sama sis, sy pun tgah alami. kejap2 rasa sakit tu

sama sis..saya tengah alami .skrg 5w