Saya nak tanya, normal ke perut cramp and sakit sakit ya? Saya pregnant baby first 4+weeks. Rasa mcm nk period tp tak :(

19 Các câu trả lời

saya pun baru test semalam alhamdulillah nampak positif, memang dah dekat seminggu rasa mual dan pening lepastu sekarang perut belah kiri bawah ni cramp tp x terlalu sakit cuma rasa ada yang tak selesa

wei sama la ...rasa kramp....dah la tu...perut kembung ..nak buh minyak panas tak berani...malam2 dia asyik kembung ja....rasa tak selesa langsung...😭😭😭

sy pun sama sis 6 week 6 day rasa krem sikit n mual tu ada jarang2 smlm lagi la kuat flek coklat mcm keputihan tp Kaler cklat risau rasa.

Normal sis. saya pun rasa mcm cramp mcm senggugut tp tak period. Alhamdulillah bila saya dah masuk 5weeks tak rasa dah cramp tu.

3y trước

lepas tahu je pregnant 5 week tu, sy terus ke klinik sebab rasa cramp tu. Dr scan, Alhamdulillah memang pregnant nampak kantung dekat posisi betul. Dr cakap memang cramp awal2 ni perkara biasa unless ada bleeding, if ada bleeding better further check up.

banyakkan berehat.... sy pun mcm tu... mmg kena betul² rehat. nnt awk akan rasa perubahan tu.

sama la tgh melalui ni. Cramp & perut kembung.. dah tu kadang rasa loya sbb angin kot..

Normal ada penempelan pada dinding rahim, nak berkembang tu. Banyakkan bedrest okay👍🏻

3y trước

Ohh okay baik. Terima kasih ya ✨

Normal yunk.. enjoy your pregnancy okay 😘 semoga dipermudahkn segala urusan ❣️

3y trước

Thank you dear. InshaAllah ✨

Normal sis. Jaga diri bebaik. Jaga makan untuk awal² ni. Makan buah banyak. Ok.

3y trước

Kalau normal alhamdulilahhh la. Thank you dear ✨❤️

sama lah saya po mcm tu... dan selalu ngilu di kawasan peranakan

3y trước

Kann. Pastu tiba tiba perut macam rasa keras. 😩