Apa buah bagus utk rahim? Baru 4 w 6 d.. first time get pregnant?

Buah atau susu bagus untuk kandungan

5 Các câu trả lời

Saya dlu minum anmum. Tpi bila lama² minum.. x lepas telan. Hehe so now minum frisomom gold tu. Sis byk kan mkn buah delima.. buah naga.. epal... n kurma 😊🤗

Sume buah bagus. Kcuali tebu dan nenas. Susu anmum jgn minum sbb tinggi sngt kndungan gula tkot sngkut gdm. Beli susu fresh milk apa2 jenama oke.. Farm fresh pon oke.

4y trước

Husband x bg makan maggi...tahan la sikit...da oder 1 ctn susu kurma sis...senang sehari 1...

Jambu..naga..apricot.. Susu kambing.

susu kambing

Jambu..