Perang dingin

Bu ibu, adakah yg punya hubungan buruk sm mertua perempuan?

24 Các câu trả lời

saya... sampe skrg saya benci banget smA mertua tapi saya Pendem , ngomong sama suami jg percuma. Krn udah watak dr mertua keras, dan mau menang sendiri, jadi saya selalu mengalah, tapi benci nya ga ketulungan saya sama mertua saya... kadang klo lagi benci dan kesel saya keluar , saya doain cepet mati malah ( astagfirullah... maafin hamba ya Allaaahh)

2y trước

sama juga bund, kadang sedih bund kl ngelihat mantu sm mertua lain akur